search

Chemie, petrochemie, engineering

Chemische en petrochemische bedrijven, on- en offshore, gebruiken tal van kritische thermische installaties. Voor het behouden en verbeteren van de betrouwbaarheid, efficiëntie en beschikbaarheid van deze installaties heeft de Insulcon Group een volledig assortiment gespecialiseerde hittebestendige producten en systemen die u helpen om uw doelen te bereiken en die u laten streven naar nieuwe, ambitieuzere doelstellingen.

Zaken als oververhitte procespijpen, hot spots en energieverspilling, die te wijten zijn aan het binnendringen van koude lucht, grote axiale en laterale bewegingen van de installaties en grote drukverschillen in de processen, worden meestal opgelost door onze speciaal ontwikkelde systemen. We hebben producten, oplossingen en systemen voor de volgende processen: heaters, ovens, reformers, crackers, flue gas treatment (FGD, Denox, Desox), flue gas ducting, destillatiekolommen, leidingen, etc.

Enkele van onze producten zijn:

Advies nodig? Of heeft u vragen?

Wij helpen u graag met het vinden van een geschikte oplossing! Laat uw gegevens achter dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Laatste nieuws

4-04-2022

Insulcon Technical | The new name for AIS Technical.

Read more