search

Kwaliteitscontrole

Ons hoofddoel is het verkrijgen en behouden van totale klantentevredenheid, kostenverlaging en de voortdurende verbetering van de kwaliteit van onze producten en diensten. Wij ontwerpen en ontwikkelen op maat gemaakte producten volgens de behoeften van onze klanten. Door de jaren heen worden allerlei kwaliteitscontroles uitgevoerd. Insulcon voert regelmatig audits uit om er zeker van te zijn dat al onze medewerkers volgens de voorschriften werken.

Over VCA

Insulcon is een VCA** gecertificeerd bedrijf. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid, Milieu Checklist aannemers en is een programma van verschillende sectoren binnen de Nederlandse industrie. Zij hebben hun kennis en ervaring op het gebied van veiligheid en gezondheid op het werk gebundeld. Een VCA-gecertificeerd bedrijf staat voor de doelstellingen van de aannemer op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu, beleid, organisatiestructuur en prestatiemanagement.

Nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze nieuwe innovatieve producten en industriële oplossingen!

Laatste nieuws

4-04-2022

Insulcon Technical | The new name for AIS Technical.

Read more