search

Research & development

In het kader van product- en systeemontwikkeling is het belangrijk om producten en systemen voortdurend te verbeteren. Innovatie is de sleutel om vooruit te komen, voor zowel Insulcon als voor haar partners.

In bijna 90% van de gevallen begint het onderzoek en de ontwikkeling in het veld, daar waar we geconfronteerd worden met een storing of een probleem in een thermisch proces. In onze productiefaciliteiten ontwikkelt Insulcon een nieuw systeem of zelfs een nieuwe aanpak ter plekke bij de installatie.

Het feit dat we elke dag onze ingenieurs in het veld hebben, helpt ons enorm om een passende oplossing te ontwikkelen.

Ook ons inspectieteam en onze installatiegroep op HOT SPOT INJECTION voegen kennis toe aan de uiteindelijke oplossing en een positief antwoord aan ons groeiend aantal klanten over de hele wereld.

De Insulcon Group blijft voortdurend nieuwe producten ontwikkelen en zich aanpassen aan de specifieke wensen per industrie en per klant of project. Gedegen R&D en innovatie is de "Key"

Nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze nieuwe innovatieve producten en industriële oplossingen!

Laatste nieuws

4-04-2022

Insulcon Technical | The new name for AIS Technical.

Read more