search

Insulcon B.V.

Insulcon B.V. uit Steenberg is de laatste decennia uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten in de internationale markt voor vuurvaste hoogtemperatuur- en hittebestendige materialen. 

Je komt onze producten tegen in kachels, cv-ketels, maar ook in grote industrieën, zoals die van de petrochemie, aluminium, automotive, staal, maar ook in de energie en afvalverwerking. In Nederland, maar zeker ook wereldwijd!

Insulcon is opgericht in 1980 en met de ervaring van meer dan 180 toegewijde, gespecialiseerde professionals in warmtemanagement zijn wij sinds jaar en dag uw passende partner; als producent, als adviseur en ook als trouble shooter.

Insulcon B.V. biedt haar klanten wereldwijd de hoogste kwaliteit producten, systemen, service, ondersteuning met een hoge leveringsgraad vanuit ons magazijnen in Nederland en België.

 

Productie en logistiek

Naast een groot centraal magazijn van meer dan 78000 m3, engineering services, supervisie en inspectiefaciliteiten hebben wij diverse productiefaciliteiten, zoals CNC gestuurde frees-, stans- , snij- en watersnijmachines. Hierdoor zijn wij in staat om ook voor uw hoogtemperatuur toepassing een passende oplossing te produceren.

Producten en systemen zoals Wearflex®-productenRefrex®-productenInsulmould®-mouldables en Insulvac® vacuümgevormde vormstukken worden geproduceerd in Steenbergen met gebruik van CNC gestuurde machines.

 

Wearflex® divisie

Naastgelegen aan het hoofdkantoor heeft Insulcon B.V. een aparte Wearflex® productie -en servicefaciliteit, waar alle Wearflex® and Refrex® producten worden vervaardigd.

 

Iso gecertificeerd

Insulcon B.V. is een ISO 9001, ISO 14001 en VCA** gecertificeerd bedrijf.

iso 9001 small    iso 14001 small    vca2 small

Nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze nieuwe innovatieve producten en industriële oplossingen!

Laatste nieuws

4-04-2022

Insulcon Technical | The new name for AIS Technical.

Read more