search

Insulcon Technical Ltd.

World-leading innovative solutions, trusted by global clients

Insulcon Technical is een wereldwijde organisatie met een innovatief aanbod van producten en diensten die gebruikt worden in vele industriële sectoren.

Per 1 april 2022 is Insulcon Technical Ltd. onderdeel geworden van de Insulcon groep.

Insulcon Technical is een specialist in hoge temperatuur isolatie en passieve brandbeveiliging gevestigd in de buurt van Newcastle, Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf bestaat sinds 2007 en maakt sinds 2019 deel uit van IPCOM. Met een solide team van specialisten is Insulcon Technical in staat om haar klantengroep een totaaloplossing te bieden met betrekking tot technische isolatie en passieve brandbeveiliging.

Insulcon Technical beschikt over een eigen productiefaciliteit, waar zij produceert en levert aan klanten binnen het Verenigd Koninkrijk, maar ook wereldwijd aan de "offshore" wereld.

Insulcon Technical heeft een uitgebreid productassortiment ontwikkeld voor een aantal verschillende toepassingen, van verwijderbare isolatiesystemen en isolatie met metalen en niet-metalen bekledingsoplossingen. Kijk op de Insulcon Technical website om ons gehele assortiment te bekijken of neem contact op met het team voor meer informatie.

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze nieuwe innovatieve producten en industriële oplossingen!

Laatste nieuws

4-04-2022

Insulcon Technical | The new name for AIS Technical.

Read more