search

Over ons

Insulcon is één van de toonaangevende leveranciers van vuurvaste materialen. Insulcon is dé partner als het gaat om oplossingen waar het gaat om hoge temperatuur (tot wel 1600°C!)met thermische schok-, chemische- en slijtageweerstand en/of hoge thermische isolatie-eigenschappen.

De duurzame oplossingen van Insulcon bieden u altijd een energiebesparing en een reductie van CO2 uitstoot.

De Insulcon groep heeft haar hoofdkantoor in Nederland. Het bedrijf is strategisch gevestigd in Steenbergen, gelegen tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen.

Onze productie-, verkoop- en engineeringkantoren zijn gevestigd in:

  • België (Insulcon N.V.);
  • Duitsland (Insulcon GmbH);
  • Nederland (Insulcon B.V.);
  • Verenigd Koninkrijk (Insulcon Technical Ltd.);
  • Zwitserland (Insulcon Projects SA).

 

Samen met een toegewijd netwerk van agenten en distributeurs dekt Insulcon de gehele wereld af. Onze productiefaciliteiten bevinden zich naast ons hoofdkantoor in Nederland, net als in Temse, België.

Opgericht in 1980 en sindsdien een partner, als gespecialiseerd bedrijf in warmte management, voor vele jarenlange partners. Wij zijn er met meer dan 180 toegewijde professionals om uw passende partner te zijn; als fabrikant, adviseur en trouble shooter.

Sinds 2015 is Insulcon toegetreden tot de IPCOM groep. Ipcom is een ambitieuze en snelgroeiende Europese groep van bedrijven, gespecialiseerd in de distributie en conversie van innovatieve oplossingen voor thermische isolatie, hoge temperatuur isolatie, passieve brandbeveiliging en akoestische isolatie.

De Insulcon Group biedt haar wereldwijde klanten producten, service en ondersteuning van de hoogste kwaliteit en een hoge leveringsgraad vanuit ons grote magazijn.

 

Building Insulcon BV new
Insulcon B.V. - The Netherlands
belgium
Insulcon N.V. - Belgium

Gebouw Insulcon GmbH Neuss
Insulcon GmbH - Germany

Insulcon Projecst S.A. - Switserland

  

Insulcon Technical Ltd. - UK

Insulcon tijdlijn

Klik op de afbeelding hieronder en navigeer met behulp van de pijlen aan de zijkant door de Insulcon tijdlijn van 1980 tot 2020.
tijdline front small

Nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze nieuwe innovatieve producten en industriële oplossingen!

Laatste nieuws

4-04-2022

Insulcon Technical | The new name for AIS Technical.

Read more