search

Andere industrieën

Naast de grotere traditionele industrieën die door de Insulcon groep bediend worden, hebben we ook een sterke focus op nieuwe markten, gerelateerd aan nieuwe energieën en productiefaciliteiten.  

De toekomst van Insulcon zal zijn zoals we altijd hebben gedaan; het vinden van opkomende trends en deel uitmaken van het proces in de ontwikkeling van isolatie-oplossingen die altijd nodig zijn in productieprocessen. 

Insulcon zal de huidige en toekomstige partner van de industrie zijn om te helpen bij het creëren van een veilig, milieuvriendelijk en energiebesparend, dus CO2 reducerend productieproces.

Opkomende markten voor Insulcon zijn bijvoorbeeld toepassingen en industrieën gerelateerd aan Lithium Ion batterijen (verpakking, isolatie, passieve brandbescherming), LNG en andere nieuwe energiebronnen, waarbij de drager van de energie geïsoleerd zal moeten worden. 

...en natuurlijk vergeten we nooit onze partners in de meer traditionele markten, zoals de keramische industrie, om hen te helpen de omschakeling te maken naar een vernieuwde manier van produceren. 

Een van hen is:

Keramische industrie

Onze langdurige ervaring met de internationale keramische industrie heeft geleid tot een brede selectie van op maat gemaakte producten en systemen.

Alle producten hebben uitstekende eigenschappen zoals slijtvastheid, erosiebestendigheid, hoge sterkte, uitstekende temperatuurstabiliteit en efficiëntie.  Wij hebben producten voor (het gebruik als) hot face ovenbekledingen, back-up isolatie, oven deur afdichtingen, expansion gap fillers en ovenmeubel vuurvaste vormen.

Producten zoals bijvoorbeeld:

 

Onze isolatiedekens, Ecomab® en Keramab® ovenwagenafdichtingen (vezelkoord), verschillende soorten vezelproducten, ons Refrex®-Expanchor lining systeem, vuurvaste isolatiestenen, onze hot spot repair service, Insulcoat 1260 RFL, etc. worden door verscheidene gerenommeerde keramische bedrijven wereldwijd toegepast.

Wij hebben producten voor (gebruik als):

Hot face ovenbekledingssystemen
Back-up isolatie 
Ovenwagenbekledingen 
Oven(deur)afdichtingen
Dilatatievoegvulling

Advies nodig? Of heeft u vragen?

Wij helpen u graag met het vinden van een geschikte oplossing! Laat uw gegevens achter dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Laatste nieuws

4-04-2022

Insulcon Technical | The new name for AIS Technical.

Read more