search

Transport (lucht / auto / spoor)

Energie besparing, CO2 reductie emissie control and high effiency zijn prioriteiten in de automotive en transport industrie.

Onze experts werken nauw samen met de producenten in de automotive en transport sector om taylor-made oplossingen te bieden voor zowel de ontwikkeling als de levering hiervan. 

Engineering, productcontrole, machinale bewerkingen, stansen, frezen en just-in-time leveringen spelen een belangrijke rol in onze vertaling van de behoeften van de vervoersector en de automobielindustrie.

Zaken als oververhitting van uitlaatsystemen, roetfilters, elektrische draad- en kabelboomisolatie, warmtestralingafscherming, potting, kunnen allemaal worden opgelost met behulp van één van onze speciaal ontworpen producten. Deze essentiele ontwikkelingen bieden oplossingen tegen brandgevaar, hitteverlies en geluidsoverlast. En dus helpen bij het verbeteren van de veiligheid, technische performance en het akoestisch comfort van het voertuig.

Met onze eigen productiefaciliteiten kunnen wij al deze producten zelf produceren, waarbij we gebruik maken van geautomatiseerde stansmachines, computergestuurde freesmachines en watersnijders.

Eén van onze specialiteiten voor de automobielindustrie zijn de Wearflex®-isolatiematrassen voor uitlaatsystemen.

 

Insulcon is een ISO 9001 &14001 gecertificeerd bedrijf. Onze logistieke faciliteiten bieden onder meer een just in time logistiek.

Advies nodig? Of heeft u vragen?

Wij helpen u graag met het vinden van een geschikte oplossing! Laat uw gegevens achter dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Laatste nieuws

4-04-2022

Insulcon Technical | The new name for AIS Technical.

Read more